12下一页
返回列表 发新帖

[分享]永远有多远~

新手上路

When you say nothing at all(永远有多远)

When You Say Nothing At All Alison Krauss It"s amazing How you can speak right to my heart without saying a word you can light up the dark Try as I may I can never explain what I hear When you don"t say a thing 真是神奇 你竟能说中我的心意 尽管你不发一语 你可以照亮黑暗 我已竭尽所能 但我永远无法解释我所听到的 当你什么都没说 The smile on your face lets me know that you need me There"s a truth in your eyes saying you"ll never leave me The touch of your hand says you"ll catch me wherever I fall You say it best When you say nothing at all 你脸上的笑容 使我明白你需要我 你眼里的真相 告诉我你绝不会离我而去 双手的触摸 告诉我无论我在何处跌倒,你都将扶持我 你说的真好 当你什么都没说 All day long I can hear people talking out loud But when you hold me near you drown out the crowd Try as they may, they can never define What"s been said between your heart and mine 一整天 我听到人们高谈阔论 但当你抱著我离开人群 人们努力想要知道,但他们永远不会明了 你我俩心之承诺了些什么

[MP=400,60,true]http://neo.7356.ln.cn/tp/music/When.mp3[/MP]
风扶绿柳柳裁风 雨润红梅梅剪雨

新手上路

郁闷啊,音乐不能连续播放!

还是你们听吧!

一竿钓尽天下事 偷得浮生半日闲

版主

花蕾初绽的时节,你来过,在我梦里。。。

版主

哈哈~你-你想逗死我呀~~哈哈

版主

对了,这个歌手是谁呀?一直不知道谁唱的呢

新手上路

好听的歌,谢谢陌姑娘。
[color=blue]清風徐來 水波不興[/color]

版主

惨~~~~又该写检查了

版主

著名的蓝草乡村女歌手Alison Krauss演唱。

Alison Krauss多次被评为世界最美的女声。

最著名的歌曲When you say nothing at all(永远有多远)被无数人当作心中永恒的经典。

版主

以下是引用豆汁儿在2005-5-26 15:50:14的发言:

哈哈~你-你想逗死我呀~~哈哈

版主

以下是引用清風徐來在2005-5-26 16:13:55的发言: 好听的歌,谢谢陌姑娘。

不客气,清先生。。

发表回复