返回列表 发新帖

休憩一下!继续赶路

新手上路

新手上路

自己非常喜欢的一首歌,可能是骨子里的那种忧伤和孤独触动自己吧!孤独~伤感~摆脱不掉的心灵慰济。

版主

师傅。我也很喜欢这首歌啦!!!!

师傅开心:)

花飘一醉 月明千里

新手上路

我天天都在听呢!
[color=blue]清風徐來 水波不興[/color]

新手上路

-bressanon布列瑟农 here i stand in bressanone with the stars up in the sky are they shining over brenner and upon the other side you would be a sweet surrender i must go the other way and my train will carry me onward though my heart would surely stay wo my heart would surely stay now the clouds are flying by me and the moon is the rise i have left stars behind me they were disamondsin your skies you would be a sweet surrender i must go the other way and my train will carry me onward though my heart would surely stay

[color=blue]清風徐來 水波不興[/color]

新手上路

我站在星光闪烁下

在天空的另一边,他们也在闪烁着同样的光芒

也许你该松开你温柔的手,因为我必须远走

虽然火车能带走我的人,可我的心却片刻也不会离开

身边,云掠,月升

我让星星闪烁着光芒,照耀着你的天空

也许你该松开你温柔的手,因为我必须远走

火车能带走我的人,可我的心却片刻也不会离开

生命只是一段历程 请让它成 一段幸福的历程

新手上路

我听不到

情愿 跨越时空与你相见 情愿 为你倾尽眼中心泪 情愿 为你守候夜夜无眠 情愿 为你画尽繁星点点

发表回复