返回列表 发新帖
楼主: 点亮一盏心灯 - 

给风中锦缎

新手上路

灯,你认识风中锦缎?还是在献“爱”心?给咱整的歌呢?

新手上路

楼上各位好,我与心灯和你们一样都是刚刚在论坛认识的新朋友。如果真如幸福所说是“爱”的话,那我就希望楼主能 love me little,love me long .

版主

Thank you for your song and your blue pictures.I know that these are sent to Jinduan.you see, I am a good friend of her.so I want to say thank you instead of her.I thougt she is listening to the song and forgot to anwser you.hehe.

I like them very much.Thank you!

新手上路

以下是引用蓝色海之恋在2004-5-11 19:14:00的发言:

Thank you for your song and your blue pictures.I know that these are sent to Jinduan.you see, I am a good friend of her.so I want to say thank you instead of her.I thougt she is listening to the song and forgot to anwser you.hehe.

I like them very much.Thank you!

别客气

何必说谢谢

留做纪念吧

版主

哦原来都有么多的贴子了呀?

我还以为是今天的呢,昨天我没上来一会儿,网就出问题了怪我没细读到这些。

朋友们:

心灯是我们五十家园的好朋友。他是最有活力的一位,非常的幽默,有点搞笑,我们需要快活的性格之人在这儿捧场。他有网络经验,有素材。很棒的。

发表回复